BOEKEN

Van ontwaken naar meesterschap bereiken en wat daarna komt.

WORD EEN DWAAS!

In de boeken zit zoveel informatie en energie
dat je met eenmaal lezen lang niet alles hebt opgenomen.
Het is een daarom een  goed idee  om ze meerdere keren te lezen.

Wat is het THEMA van de serie boeken (en podcast)

Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid?

Deze serie beschrijft een inwijdingsweg, De Reis van de Held genoemd of zoals ik het noem De magische reis naar je Ware Zelf.


Een inwijdingsweg verloopt in fases en begint met de fase van Doornroosje of ontwaken die gepaard kan gaan met ziekte, ongeluk, niet meer kunnen functioneren in werk of leefsituatie en die veel onrust, slecht slapen, intense dromen kan brengen.Een fase waarin je ziel (de prins(es) die Doornroosje wakker kust) je tekens probeert te geven en je boodschappen stuurt. De prins(es) kan niet alleen kasteeltorens beklimmen, maar creatief als hij of zij is, weet je ook te bereiken d.m.v.  boeken, een losse opmerking van iemand, een workshop of andere toevalligheid bereiken. Verwelkom deze prins(es)! Luister naar de boodschappen, tekens of dromen!

De fase die daarop volgt (en deels overlapt) is de fase van het weer gaan vertrouwen op je intuïtie, de fase van De Dwaas, die niet langer de buitenwereld als leidraad gebruikt maar zijn innerlijk weten. De Dwaas durft zijn neus achterna te gaan en de wijde wereld in te trekken. En dat gaat met vallen en opstaan. Waarom? Omdat je intuïtie, je innerlijk weten, je vertelt dat het beter voor je is om oude patronen los te laten door bijvoorbeeld ontslag te nemen, afscheid van je partner te nemen, te vertrekken van de plek waar je woont of...vul zelf maar in. Het vraagt je om in het diepe te springen en te vertrouwen. Arghhh, ENG! 

Eenmaal op weg als Dwaas zul je door onherbergzame gebieden lopen, langs diepe ravijnen, je zult in donkere bossen enge dieren, enorme reuzen en andere wezens tegenkomen, je zult nare types ontmoeten, voor halve zool worden versleten, maar je komt ook prachtige wezens tegen en fantastische mensen en je zult nieuwe vrienden maken. Ongetwijfeld zul je ook een olifant op je pad aantreffen, die je ook nog eens flink voor de voeten kan lopen. Ook al weet je de olifant te temmen, je zult veel verliezen en er niet mee zitten. Want in de ruimte die ontstaat, groeit je wezenlijke zelf, wordt het contact met je goddelijke deel herstelt in de uiteindelijke fase van

De komst van de Draak.

Als je het aandurft, zijn magie en voorspoed je uiteindelijke beloning.


Voor nu wens ik je een heerlijke dag en zorg goed voor jezelf.
Namasté,
Joy

DE KOMST VAN DE DRAAK

Draak-eb-k.jpg
The dragon front cover-k.png

In dit derde deel van de serie neemt de ontwikkeling van Eva een grote vlucht als zij uiteindelijk in contact komt met de Crimson Circle en met Adamus Saint Germain. Eva is terug bij een groep die zich Shaumbra noemt. Deze groep heeft ooit afgesproken in deze tijd van ongekend grote veranderingen op Aarde aanwezig te zullen zijn en eindelijk hun realisatie als meester toe te staan (iets wat ook wel verlichting wordt genoemd). Eva ontdekt dat haar ideeën over hoe dat eruit zou moeten zien, de prullenbak in kunnen. Ze reist opnieuw door de tijd en door verschillende realiteiten, leert meer en meer over kosmische fysica en over nieuwe economie. Ook in de liefde neemt haar leven een wel heel bijzondere wending, een die ze met de beste wil van de wereld niet had kunnen bedenken. Dan verschijnt de Draak in het veld.

ISBN paperback: 9789464351057

Aantal pagina's: 287

Om te BESTELLEN klik op afbeelding

Ook als EPUB en in PDF te koop in de webshop.

VERWACHT

Cover, deel 4, vk.png
The dance-front cover-k.png

De dans van Merlijn & Shakti,

deel 4 van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid.

In dit vierde en laatste deel spelen Liefde (zie Ontmoet  Joy) en Magie een grote rol met op de achtergrond een sterk veranderende wereld. ​

Het boek komt uit als het klaar is, simpel.

De terugkeer van de healers

Terugkeer-eb-k.jpg
Return front cover-k.png

'De terugkeer van de healers' is het 1e deel van de serie 'Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid'.

Na eindeloos lang geprobeerd te hebben om een normaal leven te leiden, 'er bij te horen' in andere woorden, wordt Eva na een auto-ongeval gedwongen om een andere weg in te slaan. Er verschijnen de nodige uitdagingen op haar pad zoals niet meer kunnen functioneren in haar werk, financiële zorgen, een puberende zoon, juridische kwesties, plotseling helderziend zijn en een onbeantwoorde liefde. Eva laat zich echter niet uit het veld slaan en krijgt bovendien hulp van mediums, astrologen en vanuit de onzichtbare wereld, de wereld achter de sluier zoals van een engel, White Bull, de spirit van een medicijnman, James Joyce en meer. Ook neemt Eva regelmatig deel aan ayahuasca ceremonies die een werkelijkheid openen die ze niet voor mogelijk hield en die iets laat zien van de wereld van de ziel.

ISBN paperback: 9789464351132

Aantal pagina's: 269

Klik op de afbeelding om te BESTELLEN.

Ook als EPUB en in PDF in de webshop

te koop

HET TEMMEN VAN DE OLIFANT

bruid.jpg
elepahnt front cover-k.png

In 'Het temmen van de olifant', deel 2 van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, zet Eva haar zoektocht voort en krijgt te maken met enkele geduchte tegenstanders. Ze verkent Vipassana-meditatie, gaat op onderzoek uit naar de waarde van mediums, astrologen en andere wegwijzers, maakt weer enkele zielenreizen, ervaart het leven in een community in Italië en maakt kennis met Kryon.

ISBN paperback: 9789464351200

Aantal pagina's: 274

Klik op de afbeelding om te BESTELLEN

Ook als EPUB en in PDF in de webshop te koop

BOEKEN MET ANTWOORDEN OP LEVENSVRAGEN

REVIEWS

De eerste drie boeken heb ik in een ruk uitgelezen. Deze boeken staan echt in mijn lijstje van 'meest favoriete' boeken. 

Waarom? Het is alsof mijn eigen 'transformatie' een duwtje in de goede richting krijgt. Ik voel me momenteel zo geïnspireerd om mijn eigen Meesterschap te bereiken door onder andere volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. - (Ilona Borst van de hartcirkel in Bergen)

'De terugkeer van de healers':

'Ook dit was weer een boek dat ik in een adem uit las.
Joy weet door het beschrijven van herkenbare situaties een andere, soms komische blik, op de situatie te werpen. In haar boek beschrijft ze het pad van de sjamaan zoals zij dat beleefd heeft. Door het verwoorden van deze bijzondere levenservaring opent zij ogen voor de dingen waarmee we aan de slag zouden kunnen. Al met al gewoon een prettig leesbaar en humoristisch boek met een boodschap.
'
Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar' – Sampie, Bol.com

'Zeer leesbaar door de vloeiende schrijfstijl en de dialogen.'(Biblion recensie)

Vlot geschreven, met passages die je aan het denken zetten over je eigen levenspad.'

'Een spannend boek vol cliffhangers en onverwachte wendingen.'

'De boeken doen iets met me, alsof een onzichtbaar healingproces wordt ingezet.'(Antonie J)​

'Ik heb je boek al uit. Je kunt wel zeggen in een adem uitgelezen.
Wat kun jij goed schrijven zeg. Het was net een soort kijken in je ziel.'
(Ietje Verhoog-Nijhuis)

'Het temmen van de olifant'

'Een wonderschoon boek voor een ieder die het spirituele pad is opgegaan.' (Marion B)

'De boeken doen iets met me, alsof een onzichtbaar healingproces wordt ingezet.'(Antonie J)