BOEKEN

Eva's ervaringen beschreven in de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, zijn het gevolg van een zoektocht langs het brein, mystieke ervaringen, psychedelica, kosmische reizen, filosofie, kwantumfysica en metafysica.

bolcom-logo.jpg
logoB(1).png
LOGO_BOOKSPOT.jpg
logo bnb.jpg
logo_libris.jpg
vlag vs.jpg

BOEKEN MET ANTWOORDEN OP LEVENSVRAGEN
EN NOG LEUK OM TE LEZEN OOK!

DE TERUGKEER VAN DE HEALERS

Terugkeer-eb-k.jpg
The return of the healers-2k.jpg

De terugkeer van de healers is het 1e deel van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid.

Na eindeloos lang geprobeerd te hebben om een normaal leven te leiden, 'er bij te horen' in andere woorden, wordt Eva na een auto-ongeval gedwongen om een andere weg in te slaan. Er verschijnen de nodige uitdagingen op haar pad zoals niet meer kunnen functioneren in haar werk, financiële zorgen, een puberende zoon, juridische kwesties, plotseling helderziend zijn en een onbeantwoorde liefde. Eva laat zich echter niet uit het veld slaan en krijgt bovendien hulp van mediums, astrologen en vanuit de onzichtbare wereld, de wereld achter de sluier zoals van een engel, White Bull, de spirit van een medicijnman, James Joyce en meer. Ook neemt Eva regelmatig deel aan ayahuasca ceremonies die een werkelijkheid openen die ze niet voor mogelijk hield en die iets laat zien van de wereld van de ziel.

ISBN paperback: 9789464351132

ISBN EPUB:9789464352009

Aantal pagina's: 269

Verkrijgbaar bij online bookstores, zie bovenaan deze pagina.

HET TEMMEN VAN DE OLIFANT

bruid.jpg
elepahnt front cover-k.png

In Het temmen van de olifant, deel 2 van de serie Het buitengewone gewone leven van Eva Goudsmid, zet Eva haar zoektocht voort en krijgt te maken met enkele geduchte tegenstanders. Ze verkent Vipassana-meditatie, gaat op onderzoek uit naar de waarde van mediums, astrologen en andere wegwijzers, maakt weer enkele zielenreizen, ervaart het leven in een community in Italië en maakt kennis met Kryon.

ISBN paperback: 9789464351200

ISBN E-Boek: 9789464352184

Aantal pagina's: 274

DE KOMST VAN DE DRAAK

The dragon front cover-k.png
Voorkant e-boek Draak.png

In dit derde deel van de serie neemt de ontwikkeling van Eva een grote vlucht als zij uiteindelijk in contact komt met de Crimson Circle en met Adamus Saint Germain. Eva is terug bij een groep die zich Shaumbra noemt. Deze groep heeft ooit afgesproken in deze tijd van ongekend grote veranderingen op Aarde aanwezig te zullen zijn en eindelijk hun realisatie als meester toe te staan (iets wat ook wel verlichting wordt genoemd). Eva ontdekt dat haar ideeën over hoe dat eruit zou moeten zien, de prullenbak in kunnen. Ze reist opnieuw door de tijd en door verschillende realiteiten, leert meer en meer over kosmische fysica en over nieuwe economie. Ook in de liefde neemt haar leven een wel heel bijzondere wending, een die ze met de beste wil van de wereld niet had kunnen bedenken. Dan verschijnt de Draak in het veld.

ISBN paperback: 9789464351057

ISBN E-boek: 9789464352474

Aantal pagina's: 287

REVIEWS

De eerste drie boeken heb ik in een ruk uitgelezen. Deze boeken staan echt in mijn lijstje van 'meest favoriete' boeken. 

Waarom? Het is alsof mijn eigen 'transformatie' een duwtje in de goede richting krijgt. Ik voel me momenteel zo geïnspireerd om mijn eigen Meesterschap te bereiken door onder andere volledige verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. - (Ilona Borst van de hartcirkel in Bergen)

De terugkeer van de healers

'Ook dit was weer een boek dat ik in een adem uit las.
Joy weet door het beschrijven van herkenbare situaties een andere, soms komische blik, op de situatie te werpen. In haar boek beschrijft ze het pad van de sjamaan zoals zij dat beleefd heeft. Door het verwoorden van deze bijzondere levenservaring opent zij ogen voor de dingen waarmee we aan de slag zouden kunnen. Al met al gewoon een prettig leesbaar en humoristisch boek met een boodschap.'

Pluspunten:
Toegankelijk, Inspirerend, Praktisch toepasbaar' – Sampie, Bol.com

'Zeer leesbaar door de vloeiende schrijfstijl en de dialogen.'(Biblion recensie)

Vlot geschreven, met passages die je aan het denken zetten over je eigen levenspad.'

'Een spannend boek vol cliffhangers en onverwachte wendingen.'

'De boeken doen iets met me, alsof een onzichtbaar healingproces wordt ingezet.'(Antonie J)​

'Ik heb je boek al uit. Je kunt wel zeggen in een adem uitgelezen.
Wat kun jij goed schrijven zeg. Het was net een soort kijken in je ziel.'

(Ietje Verhoog-Nijhuis)

Het temmen van de olifant

'Een wonderschoon boek voor een ieder die het spirituele pad is opgegaan.' (Marion B)

'De boeken doen iets met me, alsof een onzichtbaar healingproces wordt ingezet.'(Antonie J)